GULDSPONSOR

SOS Alarm AB är navet som skapar trygghet och säkerhet
I 60 år har Sverige haft ett nationellt nödnummer. 112 är det nummer som varje hjälpsökande kan ringa när krisen slår till. Ibland är krisen stor och berör många människor. Ibland drabbas en enskild individ eller en organisation. Oavsett vilket så är hjälpen bara ett samtal bort

 

GULDSPONSOR

Falck har bedrivit verksamhet i Sverige sedan 1950, (i Danmark sedan 1906) och är nordens största entreprenör i personvårds- och räddningstjänster hos såväl myndigheter som företag. Falck träffar du på Blåljusdagen där de visar upp fordon och delar av sin verksamhet.

 

GULDSPONSOR

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland.

Capio Läkarbilar ställer ut fordon och visar upp sin verksamhet på Blåljusdagen.

GULDSPONSOR

Schalins Of Sweden

Vi har sedan 1944 tillverkat ringar och smycken i kärlekens tecken och mycket har hänt sedan starten i den lilla familjebutiken. Vår strävan efter att ständigt utvecklas, med kunniga och hängivna medarbetare, har gjort att vi idag är en av Nordens största ringtillverkare. Vi förenar traditionellt hantverk med modern teknik och design.

Schalins Of Sweden skänker priserna till Thin White Line, Thin Blue Line och Thin Red Line utmärkelserna

SILVERSPONSOR

När Taiga grundades 1982, var det med målsättningen att skapa marknadens bästa arbetskläder för de som måste arbeta utomhus oavsett väder, miljö eller andra riskfaktorer. Sedan dess har vi varit föregångare inom utveckling av klädsystem för krävande arbetsmiljöer. Taiga ställer ut på Blåljusdagen och medverkar under Blåljusgalan.


SILVERSPONSOR

SnigelDesign drivs av passion. Vi syr och använder själva våra produkter professionellt.   Vi kompromissar inte med funktionen eftersom vi inte behöver göra det. Vi vill ha det bästa och vill erbjuda er det också. Våra löpande erfarenheter tillsammans med våra kollegors utgör grunden till de förbättringar vi ständigt gör på produkterna.

Vi levererar eller har levererat tjänster och utrustning till FMV, ett antal specialförband och insatspolisstyrkor runt om i Europa samt FBI.

BRONSSPONSORER OCH PARTNERS

BLÅLJUSGALANS ARRANGÖRER

Stiftelsen Blåljus i Samverkan är initierad av representanter från blåljusyrkena. 

Syftet med stiftelsen är att samla in pengar för drabbade kollegor men också skapa bättre förutsättningar för personal på golvet. Insamlingsstiftelsen har till syfte att med insamlade medel stödja och stimulerablåljuspersonal i Sverige och i utlandet. Ändamålet tillgodoses genom anslag tillden eller dem styrelsen utser. Insamlingsstiftelsen är politiskt och religiöst obunden.Insamlingsstiftelsen ska dessutom verka för att information sprids om det komplexa med att arbeta i ett blåljusyrke samt den utsatthet som finns för dessa
yrken. www.blaljusisamverkan.se


Stiftelsen Zonnys ändamål är att hjälpa framförallt barn och ungdomar genom att berika deras liv. 

Detta kan ske genom gåvor, utbildning, bidrag, upplevelser och evenemang. Stiftelsen Zonny är en politiskt och religiöst obunden stiftelse. Zonny är en zebra-åsne-ponny som oftast är väldigt glad, aningens envis men alltid alltid på barnens sida. Zonny är också namnet på vår stiftelse vars enda syfte är att samla in så mycket pengar som det bara går. Så snart insamlingssäcken är full tömmer vi den rakt in i Zonnys utvalda välgörenhetsprojekt – där vi verkligen vet att varenda krona kommer just barnen till godo. Tillsammans med Zonny jobbar vi på Stiftelsen Zonny glatt och envist för att göra en hård och kall värld lite mjukare och roligare för en väldans massa barn. www.zonny.se

Insamlingsstiftelsen Brandmännens Cancerfond 

vill uppmärksamma forskningen som visar ett tydligt samband mellan kontinuerlig exponering för brandrök och cancer. Mer forskning behövs emellertid om hur brandröken utvecklas i samband med olika kemikalier som brandmännen exponeras för genom huden och luftvägar. Stiftelsens syfte är att samla in pengar till både bättre utrustning och utveckling av metoder och till mer vetenskaplig forskning kring hur cancerrisken som brandmän utsätts för kan minska.  www.ibcf.se

Tillsammans arrangerar Stiftelserna nu en Blåljusgala där vi tillsammans skapar medel för bättre förutsättningar för blåljuspersonal och utsatta barn. Vi ser denna kombination som naturlig då man inom blåljusverksamheten möter dessa barn dagligen.

Länkar:

www.blaljusisamverkan.se

www.zonny.se

www.brandmannenscancerfond.se


Kontakt:

Pär Johansson  070-214 25 63

Pekka Kekäläinen 070-351 98 09

Anders Cederberg 073-973 11 44


© Copyright Blåljusgalan